Typ
Färg
Leveranstid
Pris
Sortera efter

Soffor

Soffan är ofta hemmets hjärta. Tack vare hög kvalitet och elegant design kan man skapa ett unikt interiör. Skinnsoffor är speciellt bekväma och är ett klassiskt tillägg till vardagsrummet. Läder är ett mycket slitstarkt material därför är det lämpligt för dagligt bruk. Tack vare starka och tåliga ben i kromstål är möblerna av bästa kvalitet. Våra soffor ger mycket glädje.

Klassiska hörnsoffor har genom åren används som en traditionell möbel för vardagsrummet. För att ge dig det största utbudet erbjuder vi nästan alla våra möbler i flera olika färgvarianter. Letar du efter en svart soffa så hittar du ett stort urval hos oss. Förutom att utnyttja din boendeyta på bästa sätt har varje av våra hörnsoffor en modern stil och en snygg design. Feedback från våra kunder hjälper oss att utöka vårt sortiment och möta våra kunders behov.

Vi försöker att förbättra vårt sortiment för att tillfredställa de mest krävande kunderna. Till exempel så har vi utökat vårt sortiment med bäddsoffor som även kan användas som en säng – en bra lösning särskilt när din boendeyta är liten.

Vi erbjuder vi även moderna modeller så som vår Chesterfieldsoffa (3-sitssoffor och fåtöljer). Läs gärna våra skötselanvisningar för läder så att materialet ser ut som nytt så länge som möjligt. Vi erbjuder också skötselanvisningar för andra material så som trä, polyrattan och rostfritt stål.

Beliani erbjuder inte bara vardagsrumsmöbler men även matsalsmöbler samt sovrumsmöbler. När det gäller sovrumsmöbler  erbjuder vi förutom sängar även madrasser, täcken och kuddar. Alla våra sängar är tillverkade av slitstarka material i hög kvalitet som kontrolleras både av producenten och av oss. Detta garanterar en lång livslängd på våra möbler. Vid frågor kontakta gärna vår professionella kundtjänst som kommer att lösa dina tvivel. Våra snabba leveranstider garanterar att du får dina möber inom loppet av ett par dagar.

 

Alla priser är inklusive moms och leveranskostnader.
betyg

4.87 / 5.00 15