Sortera efter

Trädgårdsmöbler

Trädgårdsmöbler gör din trädgård till en vacker plats där du kan koppla av under sommaren. Beroende på vilket material de är gjorda av ger de trädgården en unik karaktär. Vi erbjuder följade trädgårdsmöbler:

Rottingmöbler är en klassiker bland trädgårdsmöbler. Eftersom att de är lätta att underhålla och ser naturliga ut är de perfekta för terrassen, verandan och trädgården. Rottingmöbler finns i många olika varianter - soffa, set, strandkorgar eller stolar. Hela erbjudandet hittar du på vår hemsida. Under de senaste år har efterfrågan på möbler har vuxit och det är därför vi har utökat vårt sortiment.

Granitmöbler kommer att göra din trädgård elegant och stilren eftersom att granit är ett mycket långvarit och vattentätt material. Beroende på granit - polerad eller flammad - får du en unik desigmöbel för ditt hem.

Aluminiummöbler garanterar ett tidlöst utseende av trädgården. De är också mycket stabila och lätta att rengöra. Möblerna är pulverlackade och skapar en unik charm. Det hjälper dig att koppla av i en elegant omgivning.

Numera är trämöbler väldigt populära eftersom att de är särskilt vädertåliga och passar perfekt till nuvarande möbelset till trädgården. Vilet möbelset är rätt för dig - i hårt trä eller i teak? Det beoror på din smak och dina preferenser.

Trädgårdsmöbler av rostfritt stål kännetecknas av stabilitet och hög standard. De kännetecknas av hög kvalitet i utförandet och känsla för detaljer och håller i många år.

Betong används till att tillverka möbler för både inomhusbruk och utombusbruk. Betongmöbler är väder resistenta och eleganta på samma gång. Om du investerar i betongmöbler garanterar vi en långvarig livsländ till ett rimpligt pris.

Beroende på storlek och form kan en del av våra möbler användas som balkongmöbler. Bubbelbadkar för utomhusbruk samt trädgårdstillbehör kommer att hjälpa dig att skapa din drömträdgård.

På vår hemsida hittar du skötselanvisningar för bland annat: rottingmöbler, granitmöbler, aluminiummöbler, stålmöbler, betongmöbler, badkar och sittdynor.

Alla priser är inklusive moms och leveranskostnader.
betyg

4.95 / 5.00 282

DRA NYTTA AV VÅRA EXKLUSIVA

rabatterbjudanden

Se alla bilder