Sortera efter
Visa:

Svävande lyktor vit - ljuslyktor för bröllop - 10 stycken

700.00
Gratis frakt, tillgänglig nu

Svävande lyktor

Stora som små, Belianis svävande lyktor kommer att skapa ett leende på varje ansikte. Så fort det blir mörkt lyser de svävande lyktorna upp himlen. Det handlar inte bara om en romantisk stämning, men bara att låta lyktorna sväva upp i himlen. Detta ger mycket nöje och är ett perfekt sätt att spendera oförglömliga stunder under en trädgårds eller grillfest. Även för större evenemang som födelsedagar eller bröllopp är svävande lyktor perfekta. Och inte bara som en gåva.

Innan du säger hejdå till det gul-orange ljuset av dagen kan du tillbringa en spännande eftermiddag med vänner. Det mest bekväma sättet skulle vara om du inredde din trädgård med ett rotting möbelset och en terrassvärmare. Du kan dessutom hitta betongmöbler eller trämöbler för trädgården i Belianis onlinebutik. Alla har olika smak men alla kommer säkert att vara nöjda med Belianis designmöbler.

Du kan hitta din drömprodukt i vår webbbutik till rimligt pris. Förutom snabb levarans erbjuder vi också tilläggstjänster som montering. Dessutom har du en returrätt om produkten inte uppfyller 100% av dina förväntningar. Vid frågor tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Alla priser är inklusive moms och leveranskostnader.
betyg

4.89 / 5.00 1668