Stålmöbler

Klassiska trämöbler har dominerat som utemöbler under en mycket lång tid. Trämöbler är fortfarande populära, men fler har börjat tänka på utemöbler i rotting eftersom att de är enkla och bekväma. Stålmöbler har dock också börjar bli allmer populära eftersom att de är rostfria och eleganta.

Rostfritt stål är ofta kombinerat med andra material för att göra sortimentet mer varierande. Beliani erbjuder ett stort urval av bordsskivor i granit kombinerat med rostfritt stål.

Oavsett om det är bara är ett bord eller ett helt bordsset i granit kommer du vara nöjd att de står i din trädgård. Våra granitbord finns i olika färger (grå och svart) och i en polerad eller flammad finish. Du kan köpa en hel skiva eller med 3 skivor. Råd angående skötsel av granit kan du hitta på vår hemsida. Vi rekommenderar att följa skötselråden på vår hemsida för en garanterad lång livslängd och hållbarhet på granitskivan.

Våra trädgårdsstolar matchar våra trädgårsdbord och kan köpas separat eller med hela bordsset.

Tack vare rostfritt stål är stolen inte bara enkelskött men också mycket tålig. Sitsen kan vara tillverkad av polyrattan eller textilfiber - båda materialen ger högsta komfort. Vid behov av extrastolar kan dessa också beställas separat.

Ett annat material som kan kombineras med rostfritt stål är teak. Båda metarialen är väderbeståndiga och kan stå ute utan några problem. Båda materialen kan över tid få en grå beläggning som kallas patina. För att förlänga livslängden på dina trädgårdsmöbler rekommenderar vi därför att du läster genom skötselråden som du får vid köp. En annat alternativ är ett du helt enkelt slipar bort det. Till stålmöbler erbjuder vi också passande regnskydd och matchande parasoller.

Beliani erbjuder endast högkvalitativa och eleganta möbler till mycket bra priser. För att hålla priserna marknadskraftiga har vi inga mellanhänder som höjer priset. I vår offert kan du också hitta trädgårdsmöbler i betong eller aluminium. Till sovrummet erbjuder vi de bästa skinnmöblerna i olika storlekar. Vår kundtjänst svarar gärna på alla dina frågor.

Alla priser är inklusive moms och leveranskostnader.
betyg

4.90 / 5.00 40

DRA NYTTA AV VÅRA EXKLUSIVA

rabatterbjudanden